Un transgender român va avea copii prin fertilizare in vitro cu ovulele de dinainte de transformare VIDEO

Author

Categories

Share

Un cuplu din Marea Britanie intenționează să devină părinți biologici și să aibă copii prin metoda fertilizare in vitro, în cadrul unui program de stat din Regatul Unit. Unul dintre parteneri este transgender român, iar la fertilizarea in vitro vor fi folosite uterul și ovulele înghețate înainte de transformarea sa.

„Un bărbat trans și logodnica lui plănuiesc să se supună unui tratament de FIV (Fertilizare In Vitro – n.red.) prin NHS (sistemul de asistență medicală de stat din Regatul Unit – n.red.) folosindu-și pântecele și ovulele proprii”, a titrat Daily Mail vineri, 23 februarie 2024, făcând astfel publică povestea transgenderului.

Potrivit tabloidului britanic, Taylor Winters, în vârstă de 40 de ani, din Watford, Hertfordshire, s-a născut femeie, dar s-a simțit mereu „ca un băiat”.

S-a mutat în Marea Britanie în urmă cu nouă ani când s-a decis să înceapă procesul de transformare cu ajutorul unui tratament cu testosteron. Ulterior, s-a simțit „întreg”, în urma unei intervenții chirurgicale de top, realizată în 2019. Dar înainte de transformare, a decis să-și congeleze, prin crioconservare, ovulele. Iar în 2023 a făcut și o histerectomie (intervenție chirurgicală de extirpare a uterului).

www.comisarul.ro/articol/un-transgender-roman-va-avea-copii-prin-fertilizar_1528166.html

 

Author

Share

Descoperă mai multe la Curcubeul 🌈 The Rainbow | Romania

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura